Myco Therapie

Paddenstoelen en leefstijl blogs

Door myco therapeut en filosoof Erwin Bakker

Vrouwen mogen niet sterk zijn

Vrouwen mogen niet sterk zijn

Vrouwen mogen niet sterk zijn

Daarnaast mogen zij geen beslissingen nemen en mogen zij geen mening geven. Ook is het onverstandig dat vrouwen zich ontwikkelen op de arbeidsmarkt.

Waarom mogen vrouwen niet sterk zijn?


Ik heb dat nooit begrepen, maar de kwartjes beginnen bij mij ook te vallen. Vrouwen zijn over het algemeen fysiek minder sterk dan mannen. En vrouwen die fysiek wel sterk zijn, worden door het grootste gedeelte van de maatschappij weggezet als masculiene lesbo of kenau.

 Ook mannen met vrouwelijkheid in hun karakter houden zich liever op de achtergrond, in de angst om uit de groep verbannen te worden.
Is dat de natuur of is dit een overtuiging? Een betere vraag zou zijn. Hoe is het zover gekomen dat een mens moet voldoen aan het vreemde eisenpakket die bedacht is door de machthebbers?
Ikzelf hou enorm van die vrouwelijkheid en heb daarbij een hekel aan onderdrukking.
Helaas zijn de meeste geschiedenisboeken geschreven door oude mannen die het christelijke geloof aanhielden. Ook is het nog eens gebaseerd  op een heilig boek dat pas recent herschreven. Of het is door mannen geschreven die de oorlog hebben gewonnen. Het maakt het verhaal er in ieder geval niet beter op. De geschiedenis waarvan wij denken dat het de waarheid is, is door het masculiene beschreven. Hierdoor kun je de waarheid niet zeker weten.
Wat wel zeker is en wat steeds meer duidelijk wordt, is dat het gewoon een gegeven is dat mensen verschillen. Het zijn die verschillen die het leven zo aantrekkelijk maakt.

Uitsluiting van het feminiene

Je hebt sterke masculiene vrouwen en feministische mannen. Die zijn sinds de komst van het christendom buitengesloten van de groep. Hierdoor was het beter dat je je mond hield en jezelf tegen je eigengevoel en eigenwaarde ging aanpassen aan het geloof en de waarde en normen van de kerk.

 Deed je dat niet dan werd je als heiden verkettert en buiten de groep geplaatst.
Voor de mens, die een sociaal wezen is, is buitengesloten worden de ergste straf die je kunt krijgen. Helemaal als je over een vrouwelijke empathie beschikt. Zij werden daadwerkelijk gedehumaniseerd en als gevaar of geestelijk zieke neergezet binnen en buiten de religie. De heksen vervolging is het schrijdende bewijs van een masculiene macht die zich tegen het feminiene richte.

Trauma van de voelmensenMond houden en aanpassen is dus de overlevingsstrategie geweest wat diep in het DNA is verankerd. Nog steeds houden mensen met vrouwelijke kracht liever hun mond uit angst om vervolgt of geterroriseerd te worden door masculine ego’s.
De voelmensen die beschikken over een feminiene kracht, geven de angst voor de masculiene macht door aan hun nageslacht. Het trauma van de voelmensen zit heel erg diep en zit er al zo lang dat we het als normaal zijn gaan vinden.

 Toch zitten we in de grootste transformatie die de mensheid ooit heeft doorgemaakt en valt de doctrine van het christendom en de masculiniteit langzaam om.
Vrouwen staan meer in hun kracht en mannen met feminiene eigenschappen durfen zich ook steeds meer te uiten.

 Dit zijn de voorlopers van een revolutie die over de hele wereld gaande is.
Tegenover één masculine macht staan honderden feminiene krachten. Door zich te verenigen worden zij sterker dan de minderheid van de masculiniteit.

Internet veranderd alles

Mede dankzij het internet, worden bepaalde geloofsovertuigingen neer gehaald omdat de religie mensen uitsluit. Door het internet worden mensen zich bewust van de verschillen tussen mensen, wat over de hele planeet kennelijk gelijk is. Door de komst van internet voelen de buitengesloten en de mondgesnoerde mensen zich met elkaar verbonden met en wordt steeds meer duidelijk dat de doctrines waar wij in geloofde worden aangestuurd door een hiërarchische macht van onderdrukking.
De doctrines zijn verzonnen om zichzelf sterker en machtiger te voelen.

Vrouwen mogen niet sterk zijn en de LBGTQ+ beweging

Het zijn de inspiratoren die tegen de geïndoctrineerde masculiene macht ingaan.

 Het straatbeeld veranderd en de jeugd vergroot het gene wat door de kerk als satanisch wordt gezien.
En dat is niet makkelijk voor hen maar ook voor veel andere mensen die nog even moeten wennen aan deze verandering.
Veel revolutie strijders ervaren grote weerstand van de grote maatschappelijke groep. 

Moet dat nou, denken veel mensen. Dat overdreven gedoe van de lbgtq+ beweging is wel heel erg bijzonder voor veel mensen.
Ons geloof wordt aangetast en wat wij niet begrijpen vinden we eng.
Maar misschien is het nodig om de vrouwelijkheid, dat gewoon een aangeboren onderdeel van het gezamelijke karakter is, zichtbaar te vergroten. Een vorm van rebellie waarbij andere geïnspireerd raken om ook voor zichzelf op te komen, zodat iedereen eindelijk kan zijn wie die wilt zijn.

 Daarom ben ik trots op deze mensen die zich verzetten tegen de doctrine van de kracht. Het is fantastisch om te zien dat zij zich samen verbinden zodat het feminiene door de omvang sterker wordt dan het egoïstische masculine.

De gender revolutie is in de pubertijd

Net als in de pubertijd waarin je een keuze hebt. Ga je pleasen of ga je rebelleren. Als je gaat rebelleren dan doe je dat natuurlijk door de verschillen te vergroten en je breekt hard los uit de doctrine van de opvoeding. Bij pubers is dat dus de doctrine van de opvoeding. Bij de mannelijke feministen is dat door de vrouwelijkheid te vergroten en bij de masculine vrouwen het mannelijke te vergroten.

Mogen mannen en vrouwen dan niet masculien en krachtig zijn?

Dat vindt ik van wel. Vrouwen mogen niet sterk zijn van de machthebbers maar ik omarm de vrouwelijke kracht.
Zelf ben ik ook behoorlijk masculien. Soms wat dominant en ook ik vind mannen die zich gedragen als vrouw een beetje wennen. 

Maar ik zou het nog erger vinden als iemand niet zichzelf kan zijn. doordat zij zich laten beïnvloeden door wat ik wel of niet leuk vindt. Ik doe namelijk ook wat ik zelf wil en dat wens ik iedereen.
Een vrouw die voor zichzelf opkomt, doet wat ze leuk vindt en zich niets van de mening van het masculine aantrekt is namelijk krachtiger en aantrekkelijker dan het masculiene die hen onderdrukt. En als je als man, hand in hand loopt, omdat je liefde ervaart? Laat je dan vooral niet afschrikken door de neerkijkende blikken van mensen die dat niet accepteren.


We zijn als mens verschillend, de verschillen die er zijn zorgen voor balans tussen de kracht en het voelen. 

Daarom hebben we elkaar nodig zodat we de zwakheden en kracht van elkaar kunnen inzetten en versterken.
Want wat een masculien persoon als zwak ervaart, zal voor een feminien persoon juist krachtig zijn.

De weerbaarheid van het leven zit hem niet alleen in fysieke kracht. Om te overleven is het wel fijn als er een masculiene kracht is die je kan beschermen.

Lees deze zin hierboven goed! Er staat beschermen en niet onderdrukken.

Balans tussen de krachten

Ying Yang, waarbij altijd een balans is tussen voelen en kracht.Wil je meer weten over de kracht van het feminiene? Of wil je ervaren wat hoe het voelt om sterk in je schoenen te staan? Misschien is de Nieuwe Maan cycle met microdoseren dan iets voor jou? Hier kun je lezen wat de cycle kan betekenen voor je eigen ontwikkeling.

Wil je weten welke paddenstoel in lijn staat met de vrouwelijke kracht? Dat is de Lionsmane. Naast een positieve invloed op de geslachtshormonen brengt het ook balans bij de overgangsklachten. Voor mannen brengt het bewustzijn en rust in het denken.

Vrouwen mogen fysiek dan over het algemeen niet sterker zijn dan een man, maar het is wel de bedoeling dat we hun kracht inzetten.

Gerelateerde Artikelen

Erwin Bakker

Erwin Bakker's Leefstijl Opinie

Persoonlijke leefstijl ontwikkeling

Myco Therapeut (specialist in medicinale paddenstoelen) | Persoonlijke Ontwikkeling | Micro Dosering Psychedelica