Myco Therapie

Myco Therapie slaap

WAAR DE REGULIERE ZORG EN DE ALTERNATIEVE THERAPIE ELKAAR WEER VINDEN

Slaap problemen

De gevolgen van een verstoord bioritme door chronische stress kunnen variëren van lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en spierpijn, tot mentale klachten zoals angst en depressie. Ook kan chronische stress leiden tot een verminderde weerstand tegen ziekte, vermoeidheid, concentratieproblemen, slaapproblemen en een verminderde prestatie.

Welke medicinale paddenstoelen bevorderen een goede nachtrust?

Er zijn verschillende medicinale paddenstoelen die kunnen helpen bij het verbeteren van de nachtrust. De meest voorkomende paddenstoelen die vaak worden gebruikt om een goede nachtrust te bevorderen, zijn: Reishi paddenstoel, Chaga paddenstoel, Cordyceps paddenstoel en Lion’s Mane paddenstoel.

Deze paddenstoelen bevatten allemaal actieve verbindingen die helpen om het zenuwstelsel te ontspannen, het stressniveau te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Welke medicinale paddenstoel heeft de sterkste werking op een goede nachtrust?

Reishi paddenstoel wordt vaak als de sterkste medicinale paddenstoel voor het bevorderen van een goede nachtrust beschouwd. Deze paddenstoel bevat actieve verbindingen die helpen om het zenuwstelsel te ontspannen, het stressniveau te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Ook bevat de Reishi paddenstoel stoffen die de immuniteit versterken en de bloeddruk verlagen.

Zou een thc olie ook een goede werking hebben op de nachtrust?

THC olie kan ook helpen om de nachtrust te verbeteren. THC olie is een verdovend middel dat wordt gebruikt om te helpen bij het ontspannen van het lichaam, wat helpt bij het verbeteren van de slaapkwaliteit. Het is echter belangrijk om te weten dat THC olie in sommige gebieden illegaal is, dus raadpleeg eerst een arts voordat u THC olie gebruikt.

Wat heeft een gezondere werking op het lichaam, de reishi of thc olie?

De Reishi paddenstoel heeft een gezondere werking op het lichaam dan THC-olie. Reishi paddenstoel bevat actieve verbindingen die helpen om het zenuwstelsel te ontspannen, het stressniveau te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren. Ook bevat de Reishi paddenstoel stoffen die de immuniteit versterken en de bloeddruk verlagen. THC-olie is een verdovend middel dat wordt gebruikt om te helpen bij het ontspannen van het lichaam, wat helpt bij het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Ondersteunende wetenschappelijke studies

1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28842339

2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30797714

3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29494515

4. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29863893

5. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27444477

6. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25370143

7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26218945

8. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28998884

9. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28823159

10. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29592233