Myco Therapie

Microdose voor zelfontwikkeling

WAAR DE REGULIERE ZORG EN DE ALTERNATIEVE THERAPIE ELKAAR WEER VINDEN

Microdoseren voor zelfontwikkeling

Microdoseren heeft zijn weg gevonden door zijn krachtige werking die het heeft op ons zelfbeeld en onze spirituele ontwikkeling.

Wie ben je zelf?
Hoe ben je die persoon geworden?
Wat wil je verder met je leven?
En wie zou je eigenlijk willen zijn?

Gewoon een paar vragen die je jezelf kunt stellen en je er waarschijnlijk achter komt dat je jezelf eigenlijk nog niet zo goed kent.

Wie je bent is niet wat jij geloofd wat je bent.

Je persoonlijkheid of je karakter wordt namelijk bepaald door wat je doet in het leven. En wat je doet wordt weer bepaald door je eigen levenservaring. 

Soms kunnen er levens veranderende  gebeurtenissen ontstaan en is verandering nog de enige keuze. Denk dan bijvoorbeeld aan het verliezen van je geliefde, je baan, het ontstaan van ziekte of het bericht dat je zo ziek bent dat je niet meer kunt herstellen.

Maar ook eenvoudigere zaken als waarom je steeds weer problemen hebt met bepaalde mensen. Waarom zit je vast in de sleur van de degelijkheid?

Het leven krijgt pas waarde als je er zelf om vraagt.

Blijf niet wegkwijnen in ellende. Maar doe de stoute schoenen aan en leer jezelf kennen op een manier die revolutionair is. Wat kun je verwachten?

Microdoseren voor Zelfontwikkeling

 

– Het doorzien van valse overtuigingen die je leven moeilijker maken

– Het terug krijgen van de zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen en zelfliefde.

– Angsten zoals voor de dood kun je beter rationaliseren

– Je leert wat loslaten is en hoe je dit het beste schematisch kan implementeren in je leefstijl met het ritme van de maan.

– Je gaat merken wat je leuk en niet leuk vindt, zodat je betere keuzes maakt voor jezelf.

– Het is een fantastische therapeutische manier van zielen heling. Zonder dat je heel diep de materie ingaat. Het is een ontwikkeling voor jezelf.

Wanneer is deze Microdose cycle niet geschikt?

– Trauma of PTSS (kies dan voor een ander protocol)
– Verdriet of rouw (laten we het eerst even oplossen zonder middel)
– Neurologische problematiek zoals ADD, ADHD, Depressie of angst stoornissen. (je hebt dan veel meer informatie en begeleiding nodig. Het liefst met je behandelaar)
– Psychose gevoeligheid (ook hier is extra toezicht nodig)
– Lithium gebruik

Kies dan voor een pakket op maat gemaakt.

Let op!!!

Microdoseren is een methode binnen de alternatieve zorg. De bewijzen die gevonden zijn over de werkzaamheid zijn vooral anekdotisch. Door de ervaring verkregen. Het is volkomen legaal om zelf te experimenteren met deze vorm van plantmedicijnen. Wanneer u kiest voor een begeleiding tijdens het microdoseren, dan kiest u niet voor specifieke medische zorg?

Wij werken alleen met mensen die bewust opzoek zijn naar andere methodes dan wat er regulier wordt aangeboden. Als u daarvoor kiest zullen wij samen met jouw het beste pad kiezen dat dichtbij je wensen ligt. Wij hebben de grote wens dat wanneer u in behandeling bent binnen de reguliere zorg en toch kiest om met microdoseren te starten, dit wel te melden aan de behandelaar.

Dit om drie en meer redenen:

De eerste is dat zij moeten weten welke psychoactieve stoffen je neemt die de werking van hun medicijn kan tegenwerken.

De tweede is dat er wel veel anekdotisch bewijs te vinden is dat de reguliere medicatie in dosis kan worden bijgesteld. Als de behandelaar niet op de hoogte is zal de behandelaar de heling aan het reguliere medicijn toedichten.

De derde is dat we de grote wens hebben om juist binnen de reguliere zorg de heilzame werking van de paddenstoel aan de man te brengen.

Microdoseren is heel erg veilig. Het is legaal en de behandeling die je ondergaat gaat niet over genezing maar over het ontdekken wie je zelf bent.