Microdoseren onder begeleiding

Microdoseren is erg populair bij neurologisch onbalans en zelfontwikkeling

Microdoseren is steeds populairder aan het worden in onze westerse samenleving. Steeds meer mensen ontdekken de verborgen natuurlijke en geneeskrachtige werking van paddenstoelen. Langzaam komt de bijna verloren kennis van de inheems bevolkingen weer terug waar het moet zijn. Namelijk in ons westerse zorgsysteem. Toch is het niet zomaar iets waarmee je zomaar kunt experimenteren. Er liggen een aantal valkuilen verborgen waarvan je kennis moet hebben.

Voor iedereen die dit wilt uitproberen kan ik maar een goed advies geven. Laat je de eerste keer goed begeleiden zodat je deze bijzondere paddenstoel kan leren waarderen op zijn werking.

De paddenstoel heeft een aantal medicinale eigenschappen op het gebied van neurologische aandoeningen. Denk dan aan ADHD – Depressie – Angststoornissen – Dwang gedachtes – Verslavingen – Niet aangeboren hersen aandoeningen 

Naast de medicinale toepassingen heeft het een bijzondere werking tijdens het ontwikkelen van zelfkennis tijdens een zelfontwikkeling cyclus. 

Piloscybine

ADHD | ADD | ONRUST | FOCUS

ADHD en ADD zijn nieuwe aandoeningen. In mijn visie zijn het geen aandoeningen maar hoort dit bij het karakter. 

Microdoseren lijkt een enorme goede manier te zijn om balans in het denken, rust in het hoofd te creëren en de impulsiviteit te verminderen.

Wij hebben een speciaal protocol bij ADHD | ADD | ONRUST en FOCUS waar het microdoseren slechts een stukje gereedschap is.

Tijdend het microdoseren onderzoeken we waar je talenten zitten zodat je een leven kunt ontwerpen dat bij ADHD of ADD past. Want als je zelf je omgeving aanpast heb je geen medicatie meer nodig.

– Een maand begeleiding met microdoseren

– Voedingsadvies

– Zelfontwikkeling

De kosten zijn 450,- inclusief 4 zoom meetings en truffels.

Na een begeleide maand kun je het zelf implementeren in je leefstijl.

Depressie

Een depressie is volgens mij iets dat ontstaat in het leven als het leven niet erg met je meewerkt. Onbalans zal ontstaan in het lichaam en je zult een sterkere behoefte krijgen aan ongezonde voeding. Een depressie kan heel heftig zijn en je levensgeluk goed in de weg zitten.

Je kunt natuurlijk naar de GGZ waar je een stabiliserende pil kunt krijgen. Als Myco Therapeut heb ik daar mijn bedenkingen over. Niet omdat deze medicatie niet werkzaam zou zijn. Dat is het natuurlijk wel. Meer dan 1,3 miljoen mensen gebruiken zogeheten psychofarmaca. Er is dus nog nooit iemand genezen door een pil.

Een depressie is een signaal van het lichaam dat je in een verkeerde omgeving zit, onvoldoende gezonde maaltijden neemt en je onverwerkt trauma hebt. Misschien wel met mensen die je constant bekritiseren of als je niet kunt doen wat je intrinsieke behoefte is.

Herstellen van de depressie lukt als je een punt durft te zetten achter je eigen identiteit. Zodat je kunt leren welk leven wel past bij je karakter.

De stof Psilocybine brengt balans in de neurotransmitters zodat je rust ervaart. In die rust zal je merken dat je hersteld en beter en weer helderder kunt nadenken.

– Tijdens dit traject starten we eerst 4 weken met cordyceps en lionsmane. Dit heeft een positief effect op de hersenen die uit balans zijn geraakt.

– Na 4 weken starten we met microdoseren

– Na deze periode kun je het zelf ontdekken met een protocol die persoonlijk gemaakt wordt.

Kosten zijn 550,- inclusief 6 zoom meetings en materiaal

Dementie | Alzheimer | Parkinson | TIA | N.H.A.

Een van de snelst groeiende aandoeningen in onze westerse maatschappij is die van de degeneratieve hersenaandoeningen. 

Ondanks dat er geen medicijn is die het brein weer geneest, zijn de wetenschappers erg enthousiast over de werking van microdoseren op het brein. 

Er zijn twee paddenstoelen die voor neurogenese zorgen. Dat wil zeggen dat het brein nieuwe neurale paden aanlegt. Met andere woorden; het brein wordt er gezonder door.

Dit is een puur alternatieve manier van omgaan met deze ziektes. Je moet er dus zelf achter staan en durven. Sta je open voor deze unieke alternatieve manier van heling bij alternatieve geneeskunde. Dan sta ik tot je beschikking om je daar helemaal in te begeleiden.

Wat kun je merken tijdens het microdoseren?

– Je komt met je gedachte weer in het nu

– De neurogenese zou het proces van afsterven kunnen stoppen of keren. (geen hoop hebben maar nieuwsgierig zijn)

– Meer emphatisch vermogen en emotionele verbinding met geliefde

– Oude herinneringen komen terug

– Sterke vermindering van onrust

Prijs op afspraak.

PS. dit vervangt niet de reguliere zorg en is nog steeds puur experimenteel. Kies hier alleen voor als je er klaar voor bent en geen wonderen verwacht. Ook al heb ik ervaren dat na het nemen van een microdose de dementerende helemaal opleeft. Dat lijkt dus wel op een wonder.

PTSS | Angststoornis | Burn-out

PTSS is een aandoening van het onderbewuste neurologische bedradingssysteem. Ook wel onze Nervo Vagus  genoemd. In het brein zijn verschillende gedeeltes die herinneringen op kunnen slaan. Angst is een van de belangrijkste emoties die we van ons brein moeten onthouden. De angst zorgt ervoor dat we niet nog een keer dezelfde fout maken. Hierdoor kunnen in het verloop van het leven veel problemen door ontstaan. 

PTSS wordt pas zichtbaar als je eigen reddingssysteem geen energie meer heeft de angst te onderdrukken. 

Microdoseren heeft zich inmiddels bij veel mensen met PTSS, angstkornissen en burn-out bewezen. 

Wil je meer weten over deze manier van alternatieve genezing? Neem dan contact op.

Wat kun je verwachten?

– Rust in je hoofd

– Minder bezig zijn met problemen

– Meer verbonden zijn met dat wat je lief heeft

– Minder conflicten die getrickerd worden door oude vastzittende herinneringen.

Wij hebben veel ervaring met PTSS en bieden je vertrouwen veiligheid en we werken zonodig om het trauma heen. Ook staan we nergens van te kijken en hebben geen oordeel over wat jij hebt meegemaakt. Wat we wel doen is handvatten meegeven zodat je kunt herkennen welk gedrag bij de PTSS hoort en hoe je dit kunt temperen.

Zelfontwikkeling of spirituele ontwikkeling

Microdoseren heeft zijn weg gevonden door zijn krachtige werking op ons zelfbeeld en onze spirituele ontwikkeling.

Wie ben je zelf, hoe ben je die persoon geworden, wat wil je verder met je leven en wie zou je eigenlijk willen zijn? Gewoon een paar vragen die je jezelf kunt stellen en je er waarschijnlijk achter komt dat je jezelf niet zo goed kent.

Wie je bent is niet wat jij geloofd. Je persoonlijkheid wordt bepaald door wat je doet in het leven. Maar soms kunnen er levens veranderende  gebeurtenissen ontstaan en moet je wel veranderen. Denk dan bijvoorbeeld aan het verliezen van je geliefde, je baan, het ontstaan van ziekte of het bericht dat je zo ziek bent dat je niet meer kunt herstellen.

Het leven heeft pas waarde als je er zelf om vraagt. 

Blijf niet wegkwijnen in ellende. Maar doe de stoute schoenen aan en leer jezelf kennen op een manier die revolutionair is. Wat kun je verwachten?

– Het doorzien van valse overtuigingen die je leven moeilijker maken

– Het terug krijgen van de zelfverzekerdheid, zelfvertrouwen en zelfliefde.

– Angsten zoals voor de dood kun je beter rationaliseren 

– Je leert wat loslaten is en hoe je dit het beste schematisch kan implementeren in je leefstijl met het ritme van de maan.

– Je gaat merken wat je leuk en niet leuk vindt, zodat je betere keuzes maakt voor jezelf.

– Het is een fantastische therapeutische manier van zielen heling. Zonder dat je heel diep de materie ingaat. Het is een ontwikkeling voor jezelf.

De kosten zijn 399,- Incl Materiaal en 4 zoom sessies.

Verhogen van je productiviteit, creativiteit en focus

Microdoseren is erg populair binnen de creatieve en zakelijke beroepsgroepen. Denk dan aan content creaters, managers, verkopers en designers. Maar eigenlijk kan het in elk vak waarbij je de flow nodig hebt.

Micordoseren kan je hierbij helpen. 

Omdat het in deze doelgroep uitsluitend genomen wordt voor deze bijwerkingen heb je geen therapie nodig maar een stukje begeleiding over de werking, protocol en de mogelijkheden die mircodoseren je kan bieden.

Kosten zijn 125,00 voor de truffels en een uitgebreide zoom meeting waarin je alle vragen kunt stellen.

Vierentwintig Zes Holistische Leefstijl.

Telefoon nummer 06-11013804

Vierentwintig Zes Holistische Leefstijl.

Info@vierentwintigzes.nl

Vierentwintig Zes Holistische Leefstijl.

Van Collemstraat 38II
2024JZ Haarlem

Vierentwintig Zes Holistische Leefstijl.

Facebook

Youtube