Myco Therapie

Microdoseren met anderen

WAAR DE REGULIERE ZORG EN DE ALTERNATIEVE THERAPIE ELKAAR WEER VINDEN

Microdoseren samen met anderen

Alles wat je samen doet geeft verbinding.

Dat is met microdoseren ook zo. Stap met vrienden of vriendinnen in dit leuke avontuur van zelfontwikkeling. Je kunt dit doen op verschillende vlakken zoals zelf ontwikkeling, het aangaan van vergelijkbare psychologische problemen of misschien wel een neurologische aandoening.

Op deze manier zul je niet alleen van de truffel iets leren. Het samen de problemen die je ondervindt te bespreken leer je dat je niet alleen bent met deze problemen. Het microdoseren is dan echt een middel om berusting te vinden bij gelijkgestemde.

Wij hebben op dit moment geen groepen paraat waarin je kunt instappen. Maar mocht je die zelf hebben dan scheelt dat veel geld natuurlijk. 

Let op!!!

Microdoseren is een methode binnen de alternatieve zorg. De bewijzen die gevonden zijn over de werkzaamheid zijn vooral anekdotisch. Door de ervaring verkregen. Het is volkomen legaal om zelf te experimenteren met deze vorm van plantmedicijnen. Wanneer u kiest voor een begeleiding tijdens het microdoseren, dan kiest u niet voor specifieke medische zorg?

Wij werken alleen met mensen die bewust opzoek zijn naar andere methodes dan wat er regulier wordt aangeboden. Als u daarvoor kiest zullen wij samen met jouw het beste pad kiezen dat dichtbij je wensen ligt. Wij hebben de grote wens dat wanneer u in behandeling bent binnen de reguliere zorg en toch kiest om met microdoseren te starten, dit wel te melden aan de behandelaar.

Dit om drie en meer redenen:

De eerste is dat zij moeten weten welke psychoactieve stoffen je neemt die de werking van hun medicijn kan tegenwerken.

De tweede is dat er wel veel anekdotisch bewijs te vinden is dat de reguliere medicatie in dosis kan worden bijgesteld. Als de behandelaar niet op de hoogte is zal de behandelaar de heling aan het reguliere medicijn toedichten.

De derde is dat we de grote wens hebben om juist binnen de reguliere zorg de heilzame werking van de paddenstoel aan de man te brengen.

Microdoseren is heel erg veilig. Het is legaal en de behandeling die je ondergaat gaat niet over genezing maar over het ontdekken wie je zelf bent.