Myco Therapie

Microdose intentie uurtje

WAAR DE REGULIERE ZORG EN DE ALTERNATIEVE THERAPIE ELKAAR WEER VINDEN

Start elke microdose cycle met een goede intentie

Het hebben van een goede intentie is meer dan het halve werk. Met de juiste intentie zorg je ervoor dat de truffel het juiste inzicht zal kunnen geven.

Om de juiste intentie te kunnen bepalen heb je een gesprekspartner nodig die samen met jouw je intentie onderzoekt op valse overtuigingen. We doen dat in dit specifieke uurtje doormiddel van een socratisch gesprek. Daarbij hebben we geen oordeel, geen mening en zijn we vooral nieuwsgierig naar de kern van de intentie.

Voor wie is dit unieke uurtje bedoeld?

– Voor mensen die al eens een volledige microdose cycle hebben doorgelopen
– Voor iedereen die zelf aan de slag wilt met microdoseren en alleen hulp nodig heeft bij de intentie bepaling
– Als je nog twijfelt maar er wel meer over wilt weten

Let op!!!

Microdoseren is een methode binnen de alternatieve zorg. De bewijzen die gevonden zijn over de werkzaamheid zijn vooral anekdotisch. Door de ervaring verkregen. Het is volkomen legaal om zelf te experimenteren met deze vorm van plantmedicijnen. Wanneer u kiest voor een begeleiding tijdens het microdoseren, dan kiest u niet voor specifieke medische zorg?

Wij werken alleen met mensen die bewust opzoek zijn naar andere methodes dan wat er regulier wordt aangeboden. Als u daarvoor kiest zullen wij samen met jouw het beste pad kiezen dat dichtbij je wensen ligt. Wij hebben de grote wens dat wanneer u in behandeling bent binnen de reguliere zorg en toch kiest om met microdoseren te starten, dit wel te melden aan de behandelaar.

Dit om drie en meer redenen:

De eerste is dat zij moeten weten welke psychoactieve stoffen je neemt die de werking van hun medicijn kan tegenwerken.

De tweede is dat er wel veel anekdotisch bewijs te vinden is dat de reguliere medicatie in dosis kan worden bijgesteld. Als de behandelaar niet op de hoogte is zal de behandelaar de heling aan het reguliere medicijn toedichten.

De derde is dat we de grote wens hebben om juist binnen de reguliere zorg de heilzame werking van de paddenstoel aan de man te brengen.

Microdoseren is heel erg veilig. Het is legaal en de behandeling die je ondergaat gaat niet over genezing maar over het ontdekken wie je zelf bent.