Ben je topsporter?

Topsporters zijn experts in het optimaliseren van hun fysieke lichaam, maar vergeten vaak dat de mentale veerkracht het meest doorslaggevend is voor succes.

De persoon die het best met tegenslagen omgaat, weet hoe die zich moet motiveren op het juiste moment en weet hoe die met wedstrijdspanning moet omgaan zal uiteindelijk beter presteren dan zijn tegenstander. Hierdoor zoeken steeds meer sporters hulp bij een mental-coach.

Wij kunnen je individueel begeleiden of als team inhuren voor workshops en trainingen. Laten we een afspraak maken zodat we kunnen afstemmen waar er voor jou de meeste winst te behalen is. 

Loop je vast binnen de GGZ?

Steeds meer mensen lopen vast in het systeem van de geestelijke gezondheidszorg. 

Afgelopen jaar zijn er volgens het RIVM 1,3 miljoen mensen geweest die psychologische hulp nodig hadden. Hierdoor is het systeem overbelast met als resultaat enorme wachtlijsten.

Het GGZ systeem dat wordt aangestuurd door onze zorgverzekeringen hebben een diagnose nodig waardoor veel mensen ten onrechte geloven in een ziekte met de daarbij passende chemische medicijnen.

Wij slaan deze bureaucratie over en gaan direct met je aan de slag. Veel mensen die vastlopen in het leven zijn enorm geholpen bij wat inzicht, relativitatie en een duwtje de goede kant op. 

Bij ons krijgt je geen aai over je bol maar leren we je eerlijker zijn naar jezelf, zelfs als dat een beetje pijn doet. Wij zorgen ervoor dat je vanuit de chaos naar inzicht gaat. Hierdoor kun je het leven lijden dat past bij je karakter en leefomstandigheden.

Naast therapie kunnen we je ondersteunen met plantmedicijnen die je lichaam voeden zodat je weer in balans kan komen. 

Wil je meer energie en focus

Eén van de meest gehoorde klachten is het verliezen van energie. De mensen in onze westerse maatschappij zijn chronisch oververmoeid.

Terugkrijgen van die energie is vrij eenvoudig maar moeilijker dan je denkt. Stress, angst en energierijke voeding is net zo verslavend als cocaïne. 

Wij kunnen een bloedanalyse laten uitvoeren door een laboratorium zodat we inzicht krijgen in je fysieke gezondheid. Hier wordt zichtbaar hoe het gesteld is met je hormonen en vitamine balans. Is je immuunsysteem bezig met een allergie zoals koemelk of gluten. Zijn er tekorten die voor die vermoeidheid zorgen of is er misschien iets anders te vinden in je bloedwaardes.

Ook geven wij trainingen in wat echt gezond is. Deze trainingen zijn gebaseerd op het boek :in 10 stappen naar een holistische leefstijl. Deze training van vijf weken kan individueel en in groep verband. Hierna zul je nooit meer bewust een verkeerde keuze maken.

Tijdens een persoonlijke analyse van 90 minuten kunnen we de oorzaak vaak al achterhalen en kun je met een advies op maat al veel energie terug krijgen.

Wij werken op basis van de holistische leefstijl en werken alleen met natuurlijke producten.

Ben je ondernemer of leidinggevende?

Succes is geen keuze maar hard werken. Om hard te kunnen werken is er balans nodig. Ben je wel echt effectief, laat je je niet teveel leiden door de agenda van anderen en zijn er wel voldoende rust momenten voor jezelf.

Burn-out is inmiddels een ware epidemie en zal je langdurig lam leggen. Dit wil je voorkomen en anders snel genezen. 

Wij zijn gespecialiseerd op een natuurlijk herstel en preventie van burn-out en overmatige stress.

Laat je informeren naar de mogelijkheid van individuele begeleiding of als training bij het bedrijf.

Burn-out en stress zijn zeer persoonlijk. Daarom is er geen standaard protocol. Wel zien wij in de praktijk dat de juiste voeding, plantmedicijnen en beweging veelal sneller geneest dat de traditionele hulp binnen de GGZ.

Bij een holistische therapeut zoals Vierentwintig-Zes kijken we naar het geheel.  

Neem contact op voor meer informatie