KVK

80361323

Rabobank

NL24 RABO 0359559611

Gezond blijven is vrij eenvoudig

Ondanks dat we in een gezondheidscrisis zijn beland en steeds meer mensen een gezonde leefstijl erg moeilijk vinden, laat dit boek je inzien dat een gezonde leefstijl makkelijker is dan je denkt. Dit boek neemt je mee op reis in de wereld van de holistische leefstijl. En dat in slechts tien stappen. In dit leerzame handboek over de holistische leefstijl wordt ingezoomd op wat gezond is en waarom dat dan gezond is. Na het lezen van dit boek zal je nooit meer onbewust een verkeerde keuze maken.

Van genot naar geluk

Om gelukkig te zijn is het idee dat we vooral moeten genieten. En terwijl we steeds meer kiezen voor genot worden we ongelukkiger dan ooit. Dit boek geeft inzicht in hoe we gevangen blijven in genot en waarom suiker, stress en angst net zo verslavend is als cocaïne.

Een fantastisch handboek over holistische leefstijl

Dit eenvoudig te lezen handboek is geschreven voor iedereen die meer wilt weten over een gezonde en gelukkige leefstijl. Maar ook kan dit boek goed gebruikt worden als onderdeel van een lesprogramma op het voortgezet onderwijs. Het leest heel makkelijk weg omdat de schrijver van dit boek de kunst verstaat ingewikkelde theoretische materie te omschrijven in een beeldende herkenbare context. Voor dit boek heb je absoluut geen hbo-denkniveau nodig om te kunnen begrijpen wat er staat. Na het lezen van dit boek sta je werkelijk anders in het leven omdat je het leven anders gaat zien.

Erwin Bakker

Holistische Leefstijl Coach

Mental Coaching TopSport – Stress Reductie – Trauma Therapie – Burnout Herstel – Kinder Therapie – Schrijver

Aanbieding tot 1 Dec.

Herfst aanbieding

Aanbieding

Best gelezen blogs

Top-Aanbieding

Gratis supplementen advies

Gratis

Meer over...

Het brein

Meer aanbiedingen

In 10 stappen naar een holistische leefstijl

Een lekker te lezen handboek over gezondheid en een gelukkiger leven
Aanbieding

EMB Bloedtest

Laat je bloed testen zodat je echt weet hoe je er fysiek voor staat en waar mogelijk tekorten van zijn
Aanbieding

Microdoseren en psychedelica

Laat je verassen door de bijzondere werking van psychedelica
Aanbieding

DiabetesBaas

Het hebben van diabetes is geen rede om bij de pakken neer te zitten. Na het lezen van dit boek neem je de leiding weer over je lichaam terug.
Aanbieding

    “Na het lezen van dit boek zal je nooit meer onbewust een verkeerde keuze maken.”