Gezond blijven is vrij eenvoudig

Ondanks dat we in een gezondheidscrisis zijn beland en steeds meer mensen een gezonde leefstijl erg moeilijk vinden, laat dit boek je inzien dat een gezonde leefstijl makkelijker is dan je denkt. Dit boek neemt je mee op reis in de wereld van de holistische leefstijl. En dat in slechts tien stappen. In dit leerzame handboek over de holistische leefstijl wordt ingezoomd op wat gezond is en waarom dat dan gezond is. Na het lezen van dit boek zal je nooit meer onbewust een verkeerde keuze maken.

Van genot naar geluk

Om gelukkig te zijn is het idee dat we vooral moeten genieten. En terwijl we steeds meer kiezen voor genot worden we ongelukkiger dan ooit. Dit boek geeft inzicht in hoe we gevangen blijven in genot en waarom suiker, stress en angst net zo verslavend is als cocaïne.

Een fantastisch handboek over holistische leefstijl

Dit eenvoudig te lezen handboek is geschreven voor iedereen die meer wilt weten over een gezonde en gelukkige leefstijl. Maar ook kan dit boek goed gebruikt worden als onderdeel van een lesprogramma op het voortgezet onderwijs. Het leest heel makkelijk weg omdat de schrijver van dit boek de kunst verstaat ingewikkelde theoretische materie te omschrijven in een beeldende herkenbare context. Voor dit boek heb je absoluut geen hbo-denkniveau nodig om te kunnen begrijpen wat er staat. Na het lezen van dit boek sta je werkelijk anders in het leven omdat je het leven anders gaat zien.

Erwin Bakker

Erwin Bakker's Leefstijl Opinie

Persoonlijke leefstijl ontwikkeling

Myco Therapeut (specialist in medicinale paddenstoelen) | Persoonlijke Ontwikkeling | Micro Dosering Psychedelica