image/svg+xml BURNOUT

Binnen 10 weken herstellen van een Burn-Out

De GGZ heeft allerlei verschillende psychologische zaken op hun desk liggen. Burn-out is voor hen lastig te behandelen in gesprekken omdat burn-out geen psychologische aandoening is. Wij zijn gespecialiseerd op burn-out en doen alleen dit!

Burn-out is een verstoring van verschillende hormonen in het lichaam veroorzaakt door langdurige stress. Het herstellen gaat het snelst wanneer je focust op juist die hormonen die verstoort zijn. Wanneer er weer fysieke energie is kunnen we coachend kijken waardoor de chronische stress is ontstaan.

Wij werken niet met een saai psychologen kamer waarin je praat over het verleden. Wij werken actief op een manier die bij je past. Wandelend in de natuur, in het krachthok met een coach of met gezamenlijk trainen in een groep. Met vooral oog op de veranderende toekomst.

Ja, dat lukt in 80% van de burn-out gevallen die wij behandelen. Wanneer je eerst inzet op het herstellen van de hormonen komt de energie binnen 10 weken helemaal terug. Voeding, beweging en rust zijn de beste ingrediƫnten voor een snel herstel. Medicatie werkt tegenovergesteld in het herstel.

5/5
Bij de GGZ duurde het te lang

Bij de GGZ deden we vooral lijstjes afvinken om tot een diagnose te komen. Na 5 maanden was ik het zat. Bij Erwin ging ik mijn lichaam beter begrijpen en kon ik al snel van de medicatie af. Nu ben ik sterker dan ooit.

Robert Hensen
Sales KPN
Yes, mijn energie is terug!

Dit alles heeft mij een beter en vooral blijer mens gemaakt! En daar profiteert mijn familie van.

Brenda Sluis
Designer Zhana Design

Vraag hier onze online brochure aan.

      “Na het lezen van dit boek zal je nooit meer onbewust een verkeerde keuze maken.”