Vierentwintig-Zes Blogs

Hersenschokken en spiertrekkingen

Hersenschokken en spiertrekkingen

Hersenschokken, spiertrekkingen en onrust.

Je bent opzoek naar een oplossing voor een serieus probleem. Je voelt stroom of schokken in je hoofd, een pieptoon in je oren of je benen zijn heel erg onrustig. De huisarts, neuroloog of specialist kan je niet helpen en jij gaat denken dat het misschien wel een hersentumor is.

 Juist die paniek kan je niet gebruiken.

Omdat er geen duidelijke oorzaak is en de reguliere zorg je niet verder kan helpen, ga je opzoek naar oplossingen buiten de reguliere zorg en zo ben je hier terecht gekomen.  Wat de exacte oorzaak is kan ik je ook niet vertellen. Toch heb ik mij lang verdiept in de oorzaak van het probleem. En daar zit een belangrijk patroon in.

 Veel mensen die lijden aan hersenschokken hebben langdurig verkeerd geleefd. Je kan beter zeggen, OVERleefd.

Dit kan zomaar gebeuren zonder dat je het doorhebt. Overleven is een manier van je lichaam om maar door te kunnen gaan zonder dat je er erg in hebt. Met name mensen die getraumatiseerd zijn hebben een leven ontwikkeld dat in de basis overleven is. Maar ook langdurige emotionele problemen als relatie problemen, geld zorgen, ziektes, werkgerelateerde stress of een overactief zorgen maak systeem. Piekeren is een belangrijk signaal dat je meer stress hebt opgeslagen dan dat je de stress omgezet hebt in energie.  Je lichaam is dus constant naar balans aan het zoeken en wanneer je in rust komt, wat veelal in de avond komt, zal je neurologische systeem nog steeds in de overleving zitten. Omdat je lichaam rust krijgt en je neurologische systeem nog steeds signalen afvuurt zal je dat gaan herkennen aan plotselinge explosies in je hoofd of spieren.

 Vierentwintig-Zes heeft voor veel mensen een oplossing. Een oplossing die je leven compleet zal veranderen en ook nog eens niet ongezond is.

Wij werken met een paddenstoel/truffel met een bijzondere stof genaamd psilocybine. Deze stof is bijzonder omdat je in een grote dosering zult gaan hallucineren. Echter in hele kleine hoeveelheden heeft deze stof een helende werking op het neurologische systeem.

Wanneer de schokken worden veroorzaakt door chronische stress, PTSS, angsten of overmatig drugsgebruik, dan zul je snel verschil en verlichting merken. De schokken zullen na een maand een stuk minder zijn, de slaap zal verbeteren en je zult daarnaast overdag veel meer ontspannen zijn.  En dat allemaal zonder dat je er verslaafd aan kunt raken zoals andere medicatie of genotsmiddelen.  Als microdoseren met psilocybine niets doet tegen de schokken dan is verder neurologisch onderzoek wel nodig. Je weet dan inmiddels dat het niets met vastzittende emoties te maken heeft.

Hoe werkt het microdoseren protocol?

Je hebt bij ons twee opties.

1: Je kunt zelf aan de gang met microdoseren. In dit geval krijg je een kort gesprek met iemand die je helemaal uitlegt hoe je dit kunt aanpakken. Ook vragen als wat je kunt verwachten kunnen we dan goed uitleggen. Daarna ga je zelf op onderzoek en neem je de truffel volgens het protocol die onze expert je voorschrijft. De kosten voor deze behandeling zijn 99 euro. Incl. truffels en een zoomgesprek.

2: De tweede optie is een uitgebreidere optie. Hier krijg je een 1 op 1 een behandeling van 4 gesprekken. Tijdens deze gesprekken zoeken we samen naar de oorzaak. We kruipen 4 weken lang in elkaars belevingswereld en onderzoeken waardoor je stress ervaart en wat je eraan kunt doen. Je leert jezelf kennen op een manier die lang verborgen is geweest.  Veel mensen hebben er ontzettend veel plezier aan beleeft en ervaren een stuk minder van die schokken.  Dit is geen wetenschappelijke behandelmethode en wordt hierdoor niet vergoed. Toch is het voor veel mensen meer dan waard geweest om eens te ontdekken wat een plantaardige medicijn voor je kan betekenen.

Sta je dus open voor een alternatieve methode die je in de reguliere zorg niet krijgt aangeboden, dan is dit wellicht wel iets voor jou.

Lees meer over microdoseren met psilocybine 

Koop hier je microdoses

Mail ons voor een consult

Gerelateerde Artikelen

Erwin Bakker

Erwin Bakker

Holistische Leefstijl Coach

Myco Therapeut (specialist in medicinale paddenstoelen) | Persoonlijke Ontwikkeling | Micro Dosering Psychedelica 

VOORDAT JE VERDER LEEST!

Al onze artikelen gegeven zich in de alternatieve geneeskunde. Dat houdt in dat er voor sommige behandelmethodes geen sluitend wettelijk wetenschappelijk bewijs is ten opzichte van de werkzaamheid ervan.

Wij kijken naar de behoefte die U als mens nodig heeft, nemen de tijd voor uitgebreid onderzoek en zoeken dan samen naar een aanpassing in de leefstijl. Wanneer U twijfelt of alternatieve geneeskunde iets voor U kan betekenen, bespreek dit dan eerst met je huisarts.

Wij werken uitsluitend met natuurlijke middelen die soms vergelijkbare effecten heeft als een geneesmiddel die U voorgeschreven kunt krijgen in de reguliere zorg. Mensen die hier voor kiezen doen dat bewust door een gegroeide overtuiging dat de natuur alles te bieden heeft wat het onbalans van de mens kan opheffen. 

Wij mogen van de wet geen uitspraken doen over ziektes en daarbij vertellen dat onze methodes genezend werken. Dat is opgenomen in de wet om U als consument te beschermen tegen kwakzalverij. Daar staan wij achter en proberen ons er zo goed als mogelijk aan te houden.

Alternatieve geneeskunde is een bewuste keuze die je als client zelf maakt. Dan staan wij klaar om U hierin te begeleiden op zoek te gaan naar een plant-medicijn die mogelijk de klachten die je ervaart verminderd.