Vierentwintig-Zes Blogs

Gratis Detox Kuur

Gratis Detox Kuur

Dopamine Detox

Inclusief boodschappenlijst.

Gratis Detox Kuur en Dopamine Detox:

Met deze gratis detox kuur van Vierentwintig-Zes reinig je het lichaam op een diep, cellulair niveau. Tijdens het sapvasten voel je letterlijk dat je lichaam vetcellen verbrandt en gifstoffen onschadelijk maakt. Ideaal om even snel een paar kilo kwijt te raken. Maar vooral om je lichaam weer in balans te krijgen.

Medicinale paddenstoelen die het proces van detoxen versterken. 

Het lichaam heeft veel micro nutriënten nodig om de gifstoffen goed af te voeren. Bekende detox ondersteuner is de Chaga. Maar ook de Turkeytail en de Cordyceps kunnen je lichaam enorm boosten tijdens deze gratis detox kuur.

De beste medicinale paddenstoelen vindt je in onze partner webshop www.plantbalance.nl

Met deze gratis detox kuur met groente en fruit sappen worden de lichaamsvreemde en verstorende chemische stoffen van bewerkt voedsel onschadelijk gemaakt. Hierdoor schakelt je lichaam over op je vetverbranding. Omdat je bijna geen calorieën meer binnenkrijgt, verlies je automatisch in een korte tijd flink wat gewicht.

Deze kuur helpt je om binnen een 10 dagen veel energieker te voelen en het zal vage onverklaarbare klachten als hoofpijn, vermoeidheid en buikpijn laten verdwijnen. Naast de gezondheidsvoordelen van sap-vasten is het dus ook een mooie manier om wat gewicht te verliezen. Met deze detox kuur val je zomaar 1 tot 4 kilo per week af.

Veel succes! En laat me vooral even weten wat je ervan vond.

Gratis detox kuur heeft rust nodig

Vergeet niet tijdens deze kuur om veel rust te nemen. Je lichaam gaat eerst uitbalans waarna er homeostase optreed. Dat is de fase waarin je lichaam weer hersteld naar een normaal balans. Je kunt het versterken met yoga, ademhaling en een sauna bezoek. Niet te zwaar fysieke arbeid verrichten en accepteren dat het lichaam weerstand zal geven.

Chaga Detox
Koop hier alle geneeskrachtige paddenstoelen voor een verbeterde detox
Plant Balance shop
Gratis Detox Kuur
Gratis Detox Kuur
Gratis Detox Kuur

Gerelateerde Artikelen

Erwin Bakker

Erwin Bakker

Holistische Leefstijl Coach

Myco Therapeut (specialist in medicinale paddenstoelen) | Persoonlijke Ontwikkeling | Micro Dosering Psychedelica 

VOORDAT JE VERDER LEEST!

Al onze artikelen gegeven zich in de alternatieve geneeskunde. Dat houdt in dat er voor sommige behandelmethodes geen sluitend wettelijk wetenschappelijk bewijs is ten opzichte van de werkzaamheid ervan.

Wij kijken naar de behoefte die U als mens nodig heeft, nemen de tijd voor uitgebreid onderzoek en zoeken dan samen naar een aanpassing in de leefstijl. Wanneer U twijfelt of alternatieve geneeskunde iets voor U kan betekenen, bespreek dit dan eerst met je huisarts.

Wij werken uitsluitend met natuurlijke middelen die soms vergelijkbare effecten heeft als een geneesmiddel die U voorgeschreven kunt krijgen in de reguliere zorg. Mensen die hier voor kiezen doen dat bewust door een gegroeide overtuiging dat de natuur alles te bieden heeft wat het onbalans van de mens kan opheffen. 

Wij mogen van de wet geen uitspraken doen over ziektes en daarbij vertellen dat onze methodes genezend werken. Dat is opgenomen in de wet om U als consument te beschermen tegen kwakzalverij. Daar staan wij achter en proberen ons er zo goed als mogelijk aan te houden.

Alternatieve geneeskunde is een bewuste keuze die je als client zelf maakt. Dan staan wij klaar om U hierin te begeleiden op zoek te gaan naar een plant-medicijn die mogelijk de klachten die je ervaart verminderd.