image/svg+xml BURNOUT

Bestel hier onze online Burn-Out informatie gids

De GGZ heeft allerlei verschillende psychologische zaken op hun desk liggen. Burn-out is voor hen lastig te behandelen in gesprekken omdat burn-out geen psychologische aandoening is. Wij zijn gespecialiseerd op burn-out en doen alleen dit!

Burn-out is een verstoring van verschillende hormonen in het lichaam veroorzaakt door langdurige stress. Het herstellen gaat het snelst wanneer je focust op juist die hormonen die verstoort zijn. Wanneer er weer fysieke energie is kunnen we coachend kijken waardoor de chronische stress is ontstaan.

Wij werken niet met een saai psychologen kamer waarin je praat over het verleden. Wij werken actief op een manier die bij je past. Wandelend in de natuur, in het krachthok met een coach of met gezamenlijk trainen in een groep. Met vooral oog op de veranderende toekomst.

Ja, dat lukt in 80% van de burn-out gevallen die wij behandelen. Wanneer je eerst inzet op het herstellen van de hormonen komt de energie binnen 10 weken helemaal terug. Voeding, beweging en rust zijn de beste ingrediƫnten voor een snel herstel. Medicatie werkt tegenovergesteld in het herstel.

Vraag hier onze online brochure aan.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]