Welkom op de website van

Vierentwintig-Zes Holistische Leefstijl

Als je liever kiest voor een natuurlijke ontwikkeling!

Wat is Myco Therapie?

Mycotherapie wat is dat en wat kan dat betekenen voor je gezondheid?

Myco Therapie wil zeggen dat we voornamelijk werken met medicinale paddenstoelen om het lichaam beter in balans te krijgen.

 Paddenstoelen zijn in onze westerse maatschappij een beetje spannend. En ik zal daarom uitleggen dat het helemaal niet spannend hoeft te zijn wanneer je weet waarmee je bezig bent. Een myco therapeut is iemand die veel weet over paddenstoelen en gericht bepaalde paddenstoelen kan voorschrijven bij bepaalde fysieke en psychologische klachten.
 
 

Hoe weet je wat je voelt en klopt dat gevoel wel?

Waarom denken goed is?

Binnen de reguliere zorg is er veel aandacht voor psychologisch lijden. In mijn visie is dat psychologische lijden voornamelijk een signaal van de geest dat het leven anders zou moeten. 

In deze tijd waarin de technologische ontwikkeling sneller gaat dan wij ons mentaal kunnen bijbenen is rationaliteit steeds vaker overbodig. Computers kunnen betere rationele beslissingen nemen dan de mens dus waar moet je als mens nog over nadenken? Relatief gezien zijn veel psychische problemen te herleiden naar het niet meer begrijpen van de wereld. Wie je bent, wat je doet en de verwachtingen van het leven die de laatste jaren intens veranderd zijn. Dat je daar als mens van in de war raakt is heel begrijpelijk. Kies je dan voor de GGZ of liever een filosoof?

Binnen de GGZ zoeken ze naar gedragsproblematiek maar bij Vierentwintig-Zes zorgen we ervoor dat je eigen persoonlijkheid weer terug vindt. Dat doen we doormiddel van de filosofie. Je leert jezelf kennen door jezelf te onderzoeken. Nadat je weet wie je werkelijk bent kun je zorgen voor een leven die bij je karakter past. 

Bij ons dus geen focus op de problemen maar op de oplossingen.

Van Chaos Naar Inzicht

Hoe weet je wat je voelt en klopt dat gevoel wel?

Somber of teleurgesteld?

Gelukkig of gezond?

Verdrietig of boosheid?

Onzeker of angstig?

Dus jouw kind heeft ADHD of ADD?

Dan heeft het geen chemische medicatie nodig, maar…

– Onderzoek naar voedingsintoleranties zoals gluten, koemelk en kaas

– Ouders die niet op het probleem focussen maar het verborgen talent zien

– Kiezen voor een plantaardige voeding of een natuurlijk supplement met een blijvend effect

Wij ondersteunen ouders bij het begeleiden van hun kind met ADHD of ADD die kiezen om het talent van hun kind te voeden en niet het probleem. Want het probleem is niet het brein van je kind. Het werkelijke probleem is dat zij een veel sterker bewustzijn hebben in een wereld die onbelangrijke zaken veel te belangrijk heeft gemaakt. Je kind snapt dat niet en zal daardoor recalcitrant gedrag vertonen. 

Wij hebben veel ervaring doordat we kijken naar je kind. Het is jouw kind die ons leert waar wij tekort schieten. 

Kinder filosofie

Durf jij het aan om in de spiegel te kijken?

Jezelf leren kennen doe je door te kijken naar jezelf. Als je het echt aandurft om jezelf onder ogen te komen dan is Vierentwintig-Zes jouw oplossing. 

Veranderingen in je zelfbeeld komen namelijk met onzekerheid maar geven uiteindelijk zelfvertrouwen. 

Bij ons weet je het zeker!

Steeds meer mensen raken geïnspireerd om aan een betere gezondheid te werken. Maar wat is gezondheid eigenlijk en hoe krijg je die gezondheid?

Vierentwintig-Zes gaat heel ver terug de tijd in. Een tijd waarin er nog geen welvaartsziektes bestonden en waar de filosofie de mens leerde wat een goed en gezond leven was.

Ons lichaam geeft een klacht zoals somberheid, concentratie problemen of een gebrek aan motivatie. Waar ons denken veel invloed heeft op onze gezondheid is de voeding die we nemen ook een belangrijke factoor voor ons welbevinden. 

Doormiddel van een bloedanalyse krijgen we inzicht in je gevoelens en misbalansen in vitamines en mineralen. Een bloedtest is altijd de start van de therapie omdat we vandaar uit werken naar jouw eigen dominante karakter.  

Deze bloedtest gaat doormiddel van een vingerprik en is geheel pijnloos. Het geeft een compleet beeld van je lichaam en hoe deze werkt.

HORMONEN | NEUROTRANSMITTERS | VITAMINE EN MINERALEN | DARMGEZONDHEID | VETZUUR BALANS | INTOLERANTIES | EMOTIONELE STRESS RESPONSE | TRAUMA’S | ALLERGIEËN | WELVAARTSZIEKTES

Plant-medicijnen bij chronische welvaartsziektes

Holistische leefstijl
Natuurlijke pijnstillers
Medicinale paddenstoelen
Vitamines en mineralen

Zijn plant-medicijnen de oplossing?

Steeds meer mensen benaderen mij omdat ik me jarenlang verdiept heb in de heilzame werking van planten, kruiden en paddenstoelen.

Met groot succes en veel blije mensen verder, die een stuk gezonder raakte na een advies op maat.

Wil je meer weten over plant-medicijnen en of dit bij jouw wellicht ook kan werken? Maak dan een afspraak voor een intake gesprek. 

Expertise

Depressie
Angsten
Hersenschokken of tics
Dementie en Altzheimer
Verslavingen van medicatie
Drugs verslaving
ADHD/ADD

Mogelijkheid

Overgewicht
Kanker
Diabetes type II
Darmproblemen
Fibromyalgie 
Reuma
Burn-out en stress